"Левски" взе и болните за Разград

По-добре да се пропусне Европа, отсече Гонзо

"Левски" взе и болните за Разград | StandartNews.com

Няма болни, няма здрави - всички под знамената. Това обяви Елин Топузаков преди гостуването на "Лудогорец". Срещата е от 19,30 часа в сряда. "Ларсен Туре, Рикардо Нунеш имат стомашни проблеми, Гаджев също е контузен. Ще видим какво е състоянието им и ще решаваме на място", каза треньорът на "сините".

"Нашият клуб играе винаги за победа. Не очаквайте да се браним срещу "Лудогорец". И двата отбора не играха добре в последните си мачове. Хубавото обаче е, че ние победихме. Имаше напрежение, защото трябваше да спечелим на всяка цена. Нормално е да има такова и сега при младите. Ще говоря с тях", каза още Топчо. Той говори за пръв път за медиите преди мач.

Георги Иванов, който се завръща на "Герена" през лятото, пък хвърли бомба в ефира на ТВ7. Той обяви, че за "Левски" ще бъде по-добре, ако това лято не играе в Европа. "В момента "сините" нямат отбор за това. Вече няколко пъти гледаме този филм - как се отпада от слабаци. Нужна е здрава основа, ако продължаваме така, няма бъдеще", категоричен бе Георги Иванов. Той допълни, че вече говорил с треньор, с когото ще работи в екип през лятото. Гонзо допълни, че до края на първенството ще затвори темата "Левски" и ще гледа само "Черно море".

В Бразилия пък продължават да тръбят, че Рафаел Бастош ще играе там. Повод за това стана негова снимка във Туитър. На фотото Бастош позира с екип на "Баия", чийто голям фен е.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай