"Левски" вдига нов стадион

Проектът е платен, обяви шефът Иво Тонев

"Левски" вдига нов стадион      | StandartNews.com

София. "Георги Аспарухов" ще придобие европейски вид до края на 2015 г., научи "Стандарт". Според изп. директор Иво Тонев е задвижен проект за реконструкцията на стадиона. Три от секторите ще бъдат разрушени и вдигнати наново и покрити с козирка.

"Проектът вече е платен. Ще има нова среща с проектантите за втори вариант на скиците", обяви босът на "Герена" вчера. "Има огромна разлика, когато показваш макет за стадион и когато си платил и имаш конкретен проект. Мисля, че ще зарадваме всички фенове на "Левски" с това, което ще видят тук", добави той.

"Единият тренировъчен терен е готов с изцяло нова поливна система, другият ще го започнем в събота. Вече имаме визи за строеж за нови съблекални за ДЮШ и за нова зала за разбори. Готов е и проектът за козирка на изкуственото игрище, като първо трябва да бъде поставена и след това да полагаме настилката на терена", каза още Тонев.

Той коментира и състоянието на отбора след загубата от ЦСКА. "Важно е във всеки един мач футболистите да си дават сметка какво означава фланелката на "Левски". Липсваше ни агресията, след това идват индивидуалните качества. Оценки на футболистите трябва да бъдат давани на края на сезона. Моя работа е да следя как се вършат нещата. Каквото сме се разбрали, предпочитам да си остане в кухнята", продължи Тонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай