"Левски" удари по "Литекс" с цитати

Бру пое към Африка, агитката привика Божинов

"Левски" удари по "Литекс" с цитати | StandartNews.com

"Левски" захапа здраво "Литекс" с компромати. "Сините" използваха цитати на футболни босове и треньори, които се оплакват, че са ощетени след мачове с "оранжевите". Две от избраните изказвания пък идват от кухнята на тима от Ловеч. В тях Симеон Славчев и Стойчо Стоилов си признават, че съдиите им удариха рамо в мача на "Герена". Освен това от "Герена" изпълниха заканата си и пуснаха жалба срещу реферите и най-вече срещу Веселин Мишев, който не реагира с флага при двата гола на гостите.

В същото време от Мавриций се похвалиха, че "Левски" е склонил да пусне Кевин Бру. Халфът трябва да подсили националния отбор за реванша с Мавритания от квалификациите за купата на Африка. Той ще играе днес рамо до рамо с брат си Йонатан. "Сините" се надяват, че ще успее да се върне навреме от другата страна на земното кълбо и ще бъде на линия за дербито с ЦСКА.

Феновете пък се заеха да подготвят тима за битката с "червените", която досега през сезона им донесе доста мъка. Валери Божинов бе привикан за среща със запалянковците в кафенето на Националния клуб на привържениците. От агитката се надяват, че той ще се превърна в лидер и ще поведе съотборниците си към победа. Билетите са дербито ще бъдат пуснати в продажба в сряда. Цената остава 14 и 10 лв. Касите на "Васил Левски" ще работят само в деня на мача - понеделник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай