"Левски" шокира на старта на Лига Европа

"Левски" шокира на старта на Лига Европа | StandartNews.com

"Левски" сътвори нова кошмарна нощ за около 10 000 свои привърженици и хиляди пред телевизорите. "Сините" се спънаха още на старта на Лига Европа, след 0:0 с Иртиш Павлодар. 

Запалянковците не издържаха и изпратиха с освирквания своите любимци. Те бяха особено гневни към Жоал Силва и Владимир Гаджев, които бяха заменени от Николай Митов, за да се подобри играта на тима, но това така и не стана. 

"Сините" проспаха първото полувреме, а нещата не се промениха и след почивката. Атаките им се разбиваха пред вратата на казахстанския тим, чиито защитници се бяха наредили като войници пред наказателното поле. Феновете се чудеха как ще падне гол, и такъв момент се видя в 77 мин. Тогава Базил Де Карвальо бе съборен в наказателното поле и бе отсъдена дузпа. Афркианецът с френски паспорт, обаче, проспусна бялата точка. Така сините ще трябва да гонят дивото в реванша следващия четвъртък в Казахстан. 

"Очаквахме тежък мач, но и аз не вярвах, че това може да се случи. Продължавам да съм оптимист. Видя се, че сме по-добрият отбор" обяви собственикът на клуба Тодор Батков. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай