Левски обяви цените за мача с Лацио

Левски обяви цените за мача с Лацио | StandartNews.com

София. Левски обяви цените на билетите за мача с Лацио, който ще се играе на празненството по случай 100-годишнаната на клуба.

Пропуските за Сектор Г ще струват 7 лева и 20 стотинки. Идеята е да се почете най-паметната победа на „сините" във Вечното дерби, а именно успехът със 7:2 над ЦСКА. В Сектор Б ще се влиза срещу пропуск от 10 лева, което в някаква степен е свързано със 100-годишнината. В Сектор В билетите ще струват 14 лева, а в Сектор А – 19, което е един вид заиграване с годината на създаване – 1914.

Вип-овете ще трябва да платят 245 лева, което символизира 24-и май (24.05). Идеята е мачът да стартира в 21.45 часа и ще бъде излъчван по националната телевизия.

"Избрахме националната телевизия без да търсим големи финансови приходи. Идеята е следната: този мач трябва да бъде излъчен във всеки дом, ако трябва и във всяка колиба в България. Той трябва да е достъпен за всички левскари. Ако има и едно свободно място на Националния стадион, ще го приема като провал", заяви Тити Папазов, който е лидер на екипа, организиращ юбилея на „сините".

"Във всяко наше действие има послание. Послание има и в билетите", каза Папазов. Тити много емоционално коментира каузата и предстоящото празненство. "Емоцията, която можем сами да си направим няма цена, защото ще знаем, че не е платена от Абрамович, Газпром или от Батков, а е платено от феновете. За да може Левски да се управлява от народа, тъй като е отборът на народа ми трябват тези 500 хиляди фенове. Левски има уникалният шанс да покаже тази година, че има нещо, което другите го нямат. Ние може да сме пети в класирането, да отпаднахме от турнира за Купата и да нямаме европейско участие, но Левски има 100-годишна история. Ние ще направим нещо, което България не е видяла и ще се помни в следващите 100 години. Ние сме последователи на едно велико име в българската история. Левски не е имал интернет и вестници, но е имал вяра. Щом преди 100 години са избрали неговото име за патрон на нашия клуб ние сме задължени. Няма по-голяма любов в тази държава от Левски. За 100 години история колко любов е калкулирал този клуб. Това е неизмеримо с дадени успехи", коментира Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай