"Левски" извъртя 0:0 с втория в Молдова

"Левски" извъртя 0:0 с втория в Молдова | StandartNews.com

Бедоя изпусна дузпа, зарадваха "сините" със заплати

"Левски" извъртя 0:0 с втория в Молдова "Милсами" в контрола в Турция.

Още в 12-ата мин българите пропуснаха да реализират от дузпа. Испанецът Мигел Бедоя се издъни от бялата точка, след като съдията отсъди нарушение срещу Осман Джалоу, който е на проби при "сините". В 84-ата мин на срещата никой от левскарите не успя да се възползва от разбъркване в пеналта на "Милсами". Секунди по-късно Домовчийски, който е спряган за трансфер във "Вардар", получи извеждащ пас от Гаджев, но беше изпреварен от вратаря. Последният изби топката, а "сините" имаха претенции за дузпа, които не бяха уважени. В заключителните секунди удар на юношата на Боби Цонев мина покрай гредата.

Титуляр в състава на Стойчо Стоев започна каралият проби в английския "Болтън" Аймен Белаид.

Сутринта преди мача "Левски" се разходи по плажа в курорта Лара в Анталия. Треньорът Стойчо Стоев реши да не натоварва играчите си допълнително, както беше преди проверките с "Ворскла" и "Карабах".

Добра новина за футболистите долетя от България. Те са получили част от дължимите им заплати, твърди "Спортал". Според информацията платени са по едно месечно възнаграждение, както и по 20% от две други задължения.

"Лудогорец" събори с 2:1 хървати

"Лудогорец" спечели с 2:1 контролата си срещу хърватския "Риека" в Испания. Весович се разписа от фаул в 29-ата минута. Козмин Моци изравни от дузпа в края на първото полувреме, а Роман Безяк вкара още веднъж за "зелените" в 50-ата минута. Новото попълнение на хърватите Венци Христов не се появи на терена.

Скромна агитка от Плевен викаше за "орлите" през целия мач. Двамата български фенове, работещи в близост до базата на шампионите в Естепона, се появиха на стадиона. Русата дама дори бе изрисувала своята риза с надпис "Лудогорец", а момчето бе екипирано с трибагреници и артикули на разградчани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай