Левски без Тиам за два мача

"Сините" отнесоха и глоба за използване на пиротехника от феновете в двубоя с Лудогорец

Левски без Тиам за два мача | StandartNews.com

Сектор "Б" ще плати само 300 лева за пирофестивала и паметното шоу, което цялата "синя" публика направи късно снощи на стадион "Георги Аспарухов".

Левски победи с 6:5 след изпълнение на дузпи гостуващия Лудогорец и се класира на полуфиналите за Купата на България. По време на мача публиката на домакините опъна транспарант с думите: "Внимание! Предстои пиротехнически фестивал, глобата се покрива от Сектор Б!". В крайна сметка огненото шоу се състоя и днес Дисциплинарната комисия към БФС реши да глоби ПФК Левски с 300 лева.

Извън събитията по трибуните, Хали Тиам натрупа за втори път жълти картони през сезона и ще пропусне следващите два мача на "сините". Първият от тях е гостуване на Ботев (Враца) през уикенда, а вторият е домакинство отново на Лудогорец, но за първенството. Той ще се завърне на терена срещу Арда в последния кръг от редовния сезон на Първа лига.

Наказан след мачовете за купата е и капитанът на ЦСКА София Петър Занев. Той ще пропусне съботното домакинство срещу Берое за първенството.

Ботев (Пловдив) пък е предупреден с лишаване от домакинство заради навлизане на публика на терена

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай