Ленъкс Люис срещу Кличко за $ 100 млн.

Ленъкс Люис срещу Кличко за $ 100 млн. | StandartNews.com

Лондон. 48-годишният Ленъкс Люис е готов да се завърне на ринга, за да се бие с един от двамата братя Кличко. Англичанинът е готов да приеме направеното му предложение срещу 100 млн. долара. "Това е моята цена и не смятам да отстъпвам от нея. Казах им, че ще бъда готов след шест месеца. Преди време казах, че ще са необходими 50 млн. долара, за да ме изкарате от пижамата. Сега обаче смятам, че наследството, което съм оставил на този спорт, е по-голямо", казва Люис.

В родния си Лондон той се занимава с новосъздадената си академия, чиято цел е да изгражда потенциални шампиони в тежка категория в професионалния бокс, и тича всяка сутрин в "Хайд Парк". Ако мачът стане факт, то това ще бъде най-големият награден фонд в историята на подобно събитие. Ленъкс не се е бил от 2003 г. насам, когато в Лос Анджелис победи Виталий Кличко. "Вече съм побеждавал Виталий, така че предпочитам да се боксирам с другия брат", коментира той.

Владимир пък се е сгодил за американската актриса и модел Хейдън Панетиер броени дни след като победи руснака Александър Поветкин. Панетиер се появи в токшоуто на АВС с годежен пръстен на ръката. На въпроса на водещата означава ли пръстенът, че тя и Кличко са вече сгодени, красавицата отговори с "да". Тя отбеляза, че датата на сватбата още не е уточнена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай