Вторник,

Легенда разсипа от критики Наско и Мъри

От: Владислав КОЛЕВ -
740
Легенда разсипа от критики Наско и Мъри
A
A
A

Легендата на Левски Николай Илиев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което говори по най-актуалните теми около ситуацията на тима от „Герена“.

„Предвид финансовото положение в клуба недоумявам защо се вземат чужденци, вместо да се даде шанс на юношите. С децата, които има в школата на отбора, едва ли резултатите ще са по-лоши от тези сега".

"На няколко пъти Левски беше в зоната на изпадащите, да не го забравяме това. Сега е времето да се дава шанс на юношите, а не да се взимат различни чуждестранни играчи. Тази политика на клубовете е причина първенството ни да бъде толкова слабо и да е не просто сред последните в Европа, но вероятно и сред опашкарите по света".

"Това резултира и върху трагичното представяне на националния отбор. Тук не говоря само за Левски, а за всички отбори в първенството. Българите остават на заден план, а на тяхно място влизат чужденци. И после се питаме защо на национално ниво нямаме резултати?! Слабо първенство, слаб национален отбор“, започна Ники Илиев пред „Мач Телеграф“.

„Не знам дали Станимир Стоилов и Наско Сираков са точните хора за Левски. Това ще се види след време. Аз лично им стискам палци и се надявам да им се получи. Но трябва да се намери начин този клуб да се стабилизира финансово.

Не може да се разчита само на помощта на публиката. Феновете направиха чудеса, но не може само на тях да се разчита. "Сините" имат нужда от спонсори и постепенно тези дългове, които вече сигурно са 30-40 милиона, да се изчистят. Или другата опция е да се тръгне от долните групи“, продължи Илиев.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com