Легенда на "сините" проговори! Присъдата

Левски стоеше по-добре

Легенда на "сините" проговори! Присъдата | StandartNews.com

Легендарният бивш футболист на Левски - Михаил Вълчев, коментира пред "Мач Телеграф" лошия старт на сезона за "сините", които безславно загубиха с 1:2 от ФК ЦСКА 1948 у дома.

"Левски стоеше по-добре. Уелтън игра силно, направи асистенция и няколко добри пробива. От другите може да се иска и повече. Ще трябват хора в средата на терена. Липсваха идеи и острота в действията на "сините". Имаше няколко положения, но трябва да са повече. Ако резултатът беше станал 2:0, можеше да се стигне до друг изход на срещата. Може би, това сега ще разклати малко самочувствието на играчите. Психически да ги затормози. Сега на всяка цена трябва да се вземе успех в следващата среща. Ако и в Пловдив не се победи - ще стане много и това вече ще натежи. След това идват мачове в Европа, а там трябва да има победи, които се вземат със самочувствие. Трябва да сме много внимателни в мачовете с Шкупи. Затова тази загуба не бива да им повлияе чак толкова много. Тези футболисти играят за Левски. Винаги може да се случи да загубиш, но в следващата среща излизаш и побеждаваш", започна той пред "Мач Телеграф".

"Случиха някои неприятни неща по трибуните. Част от феновете са зад Наско Сираков, а другите срещу него. Ето, това може да повлияе върху самочувствието и психиката на футболистите. Мисля, че хората трябва да помислят, да седнат и да се разберат по нормален начин. Виждаме как се работи в другите клубове. Надявам се сега Левски да изглежда още по-добре срещу Ботев в Пловдив. Времето ще е горещо, но това не бива да служи за оправдание. Играчите на Николай Костов трябва да се раздадат максимално. Трябва да са малко по-бързи в действията, когато се държи топката. Левски е ясно, че ще играе офанзивно, но трябва да се поздравим с трите точки. В момента "сините" са по-добри от Ботев Пд", заяви Вълчев, пише topsport.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай