Легенда на Байерн със смазваща истина за Сити и ПСЖ

Ули Хьонес подчерта, че още нямат нищо спечелено

Легенда на Байерн със смазваща истина за Сити и ПСЖ | StandartNews.com

На новобогаташките клубове е хубаво от време на време да им се казва истината.

Бившият президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес често обича да критикува Пари Сен Жермен заради политиката, която водят собствениците на парижани.

Този път в атаката си легендата на баварците включи и английския Манчестър Сити, чийто модел не отстъпва съществено от този на ПСЖ. Хьонес отчете, че двата клуба все още не са постигнали нищо и се зарече, че Байерн ще продължава да ги побеждава.

"Не знам дали изобщо президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи харесва футбола - започна оттеглилият се вече бивш шеф на баварците.

За разлика от него, аз съм работил за парите си, докато той ги получава като подарък. Дават му ги наготово и на него не му се налага да работи за тях. Когато поиска да си купи даден играч, той се обръща към своя емир за средства."

И двата тима имат загубени финали, като Хьонес особено се радва, че през 2020 година Байерн срази французите в срещата за трофея в Португалия.

"И двата клуба все още не са спечелили нищо. Нищо, абсолютно нищо... И ПСЖ ще продължи да губи от нас - не винаги, но от време на време. Това трябва да е целта ни. Амбициран съм да им покажем, че ш***ните им пари не струват нищо - надъхан е световният шампион от 1974 г. - Какво виждаме в Париж? Там планират нещата само за година напред.

Не, това не е моят начин. Аз гледам на нещата от икономическа гледна точка. Не бих заложил всичко наведнъж, за да ме тупат по рамото след година-две, а след мен и потоп после", каза още Ули Хьонес..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай