Купа за чипс ядоса "Лудогорец"

"Червените" приклещват мача на шампионите за титлата

Купа за чипс ядоса "Лудогорец" | StandartNews.com

Купа за чипс прати ЦСКА на "Лудогорец" още в 1/16-финалите в турнира за купата. Това ядоса силно шампионите, защото преди реванша е точно директният сблъсък за титлата срещу "Левски". Ще, не ще, Ивайло Петев ще трябва да си прави тънки сметки при защитата на дубъла. До чипса се стигна, след като шефът на ПФЛ Стефан Капралов бутна леко масата с урните и тя падна на земята. Стъклените купи се счупиха, а топките се разпиляха по земята. "Сега дирижираният жребий няма как да се проведе", каза шеговито главният мениджър на ПФЛ Атанас Караиванов, след като служител на хотела започна да чисти с прахосмукачка. От персонала спасиха положението, като извадиха от кухнята две големи купи за чипс.

От ЦСКА не показаха нерви по простата причина, че не бяха изпратили представител на жребия. Всички в залата започнаха да се шегуват, че причината за тежкия съперник е липсата на Димитър Пенев. Стратега винаги е доказвал, че има "лека ръка".

"Труден съперник. Ще се съобразим с името на ЦСКА", коментира треньорът на шампионите Петев по-късно в клубния сайт. "Изготвили сме програмата си точно по този начин, че на всеки четири дни ще играем по една среща." От "Армията" се въздържаха от изявления.

"Локомотив" (Пд) с "Литекс" е другата по-интересна двойка. Константин Баждеков подари на "Левски" втородивизионния "Пирин" (Разлог).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай