Кукоч на прощаване: Георги Петков е голям боклук

Кукоч на прощаване: Георги Петков е голям боклук | StandartNews.com

В свой типичен стил Тончи Кукоч се раздели с феновете на ЦСКА. Хърватинът, който не изкара и цял сезон, но се превърна в любимец на феновете, благодари чрез социалните мрежи и нападна враговете си. Ето и писмото му:

"Искам да благодаря на всички в ЦСКА, на всички треньори, с които работих, на всички играчи, с които играх. Тези десет месеца бяха много специални за мен. За мен бе удоволствие да играя в България, хората тук са много добри. Благодаря на всички фенове, който ме подкрепяха от първия ми ден в ЦСКА. Чувствах се специален, знаейки, че вие сте зад мен. В моите очи вие сте най-добрите. Надявам се един ден отново да се срещнем. Насладих се на всяка минута, изиграна на свещена трева на "Армията", написа Кукоч в личния си профил във Фейсбук.

"Понякога, през тези десет месеца, имах проблеми с противникови футболисти. За пример бих дал случаят с Георги Петков. Той трябва да е много щастлив, че си тръгвам от ЦСКА. Сигурно не му е било приятно да играе срещу мен. За мен обаче той е много голям боклук."

"През последния месец и половина ми бе много приятно да работя с Пенев. Съжалявам, че това няма да продължи повече. Той е чудесен човек и се надявам в бъдеще отново да работим заедно. Пенев притежава характер на шампион, пожелавам му всичко най-хубаво", добави Кукоч.

"Не мога да повярвам, че голям клуб като ЦСКА няма да играе в "А" група. Не знам кой е президент на ЦСКА - Томов, Манджуков, Милко. Не знам, но сега ще ви кажа нещо - не искам нищо от ЦСКА. Прощавам за всичко. Съжалявам, но не искам да играя в Трета дивизия. На 24 години съм, трябва да мисля за бъдещето и семейството си.

Всичко най-добро!
Само ЦСКА!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай