Кукоч култов: Бях най-добрият в лигата, искам в голям отбор

Кукоч култов: Бях най-добрият в лигата, искам в голям отбор | StandartNews.com

Бившият ляв защитник на ЦСКА Тончи Кукоч не смята да преминава в клуб без амбиции. Хърватинът сподели, че интерес към него проявяват четири тима от Германия и три от Италия.

"В момента съм в Щутгарт, но не съм подписал нищо. Скептичен съм, защото искам гаранции, че няма да премина в отбор, който ще се бори да не изпадне във втора Бундеслига. Иначе четири клуба от германския елит преговарят с агента ми, ще видим как ще се развият нещата", заяви Кукоч.

"Болоня, Емполи и Карпи също са се обаждали тези дни. Болоня със сигурност е страхотна възможност да ме върне в игра на най-високо ниво. Ако премина в този отбор и се представям добре, със сигурност това ще ми даде шанс и за националния отбор", допълни хърватският защитник, който има опит на Апенините с екипа на Бреша.

Той се определи като най-добрия ляв бек в българското първенство през изминалата година.

"С фланелката на ЦСКА бях най-добрият ляв халф-бек в лигата, но клубът не плащаше заплати и имаше проблеми с УЕФА, заради което беше пратен при аматьорите", обясни той.

Кукоч изкара едва един сезон на „Българска армия". Той пристигна в ЦСКА през миналото лято и успя да запишие 23 официални мача и 2 попадения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай