Край на ужаса. Колко клуба искат Ериксен

Може в скоро време да се върне в игра

Край на ужаса. Колко клуба искат Ериксен | StandartNews.com

Може би всичко най-лошо за Кристиян Ериксен вече е зад гърба му.

Ужасът, който той преживя на 12 юни миналата година, когато колабира по време на двубоя срещу Финландия от Евро 2020, изглежда вече е зад гърба му. Той вече е напълно възстановен и готов да се завърне в игра.

Полузащитникът тренира от четири месеца и половина, като постоянно е под медицински контрол и си прави изследвания, последните през декември. Той се подготвяше индивидуално в три различни държави – родната Дания, Нидерландия и Швейцария, а от около месец дори тренира с топка в крака.

Основната причина да бърза да се завърне е огромното му желание да изиграе силна година и да се завърне в националния отбор на Дания за Мондиала в Катар. Следващите две-три седмици ще са ключови за бъдещето му, като ако не се случи изненада, той ще си намери отбор до края на месеца.

Той все още живее в Милано, където преди Коледа разтрогна договора си с "Интер", тъй като в Италия е забранено да спортуваш, ако имаш сърдечни проблеми.

Ериксен е трансферна цел на 10 отбор, три от които от Висшата лига, където имаше успешен период с екипа на "Тотнъм". Интерес има от Нидерландия и други държави.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай