Крадци нападнаха футболен треньор

Карвалял атакуван с ножове

Крадци нападнаха футболен треньор | StandartNews.com

Старши треньорът на Рио Аве Карлос Карвалял се възстановява след като се сблъска с крадци, носещи ножове, докато се е прибирал към дома си.

Карвалял се е прибирал към дома си в Брага след равенството на водения от него Рио Аве срещу Маритимо, след което клубът изравни рекорда си от 51 точки в първенството.

Прибирайки се към своя дом в ранните часове, Карвалял се е сблъскал с трима маскирани мъже, които са искали да го оберат.

54-годишният треньор обаче отказва да го направи, като дори се стигнало до борба. Карвалял има порязвания и натъртвания, но иначе е невредим.

Бившият мениджър на Суонси разкри: „Докато вчера се прибирах към къщата си в Брага от Мадейра, около 2,15 сутринта бях нападнат от три индивида с качулки.“

"Моят естествен инстинкт беше да се боря - това беше може би рисковано решение. Но с помощта на моя син Хосе Карлос успяхме да се измъкнем от ситуацията. Имаме няколко порязвания и синини, но нищо сериозно."

"Полицията в Брага незабавно беше извикана на местопроизшествието и не можеше повече да помогне. Те се справиха с инцидента и се надявам, че ще хванат отговорните за този опит за грабеж."

"Искам да благодаря на хората за всички съобщения и цялата подкрепа. Но бих искал да не се свързвате с мен или моето семейство в този момент, за да ни помогнете да преминем през тази ситуация възможно най-скоро“, добави португалският треньор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай