Козирката на "Герена" готова до Коледа

Козирката на "Герена" готова до Коледа | StandartNews.com

Футболисти на "Левски" помагат с хореографията за "Лудогорец"

Очаква се козирката на новия сектор "А" на ст. "Георги Аспарухов" да бъде готова до края на календарната година. Това разкри пред БТВ председателят на УС на "Левски" и един от собствениците на клуба Иво Тонев. Както е известно новият сектор ще бъде отворен на 23 април, когато "сините" посрещат "Лудогорец".

Тонев коментира честите нападки към "сините". "Всеки ден се появяват информации за "Левски". От това, че преговаряме с някакви треньори до това, че Георги Иванов бил във Варна. Не е бил там, беше в София и даже се виждахме. За "Левски" ежедневно се появяват провокативни информации от всякакви хора. Не са истина, а са абсолютна лъжа. Това са провокации. Не знам какво се цели с тях. Назряло е време за важните решения в клуба", каза още Тонев.

Трима от футболистите на "Левски" пък ще ударят рамо за хореографията на феновете за дербито с "Лудогорец". Роман Прохазка, Боян Йоргачевич и Божидар Краев ще имат среща с агитката в събота. Те ще могат да дарят по нещо за въпросната хореография.

В същото време Прохазка спечели приза за Играч на 28-ия кръг в "А" група след двата гола, които реализира при успеха с 3:0 над "Ботев". "Аз усещам, че в отбора има настроение. По-малко се пише за "Левски" сега, защото като бием, не сме толкова интересни. Имам договор за още 2 години. Не мога да коментирам за трансфер", заяви още Прохазка.

В "Левски" пък се извиниха на "Лудогорец" за нанесените щети по съблекалнята след юношеския мач между двата отбора онзи ден и поеха ангажимент да възстановят щетите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай