Коварна болест мъчи Лаура Траатс

Златното ни момиче има дискова херния на врата

Коварна болест мъчи Лаура Траатс | StandartNews.com

Олимпийската шампионка с ансамбъла Лаура Траатс призна, че страда от жестока болест, заради която тимът ни пропусна да участва на Световното първенство в Япония и да представят за последно великолепните си съчетания.

 "По-добре съм, в началото бях с по-смесени чувства и емоции, тъй като не приех леко начина и причината, заради които се оттеглихме", сподели Лаура.

Проблемът й е в шийните прешлени. Има дискова херния на врата. Болката й се обостря по време на тренировка в Япония преди старта на шампионата на планетата.

"Усетих силна болка, която тръгваше по нерва на дясната ми ръка, с която изхвърлям, улавям. Това е удобната ми страна. Изкарахме и двете тренировки, въпреки че виждах, че нещата не са никак добре. Докторът го е обсъдил с госпожа Илиана Раева и тя по-късно ни каза, че прекратява участието ни", сподели Траатс пред btv.

"За мен беше много тежко, сълзите ми веднага текнаха. Това е един къртовски труд, състезанията бяха подарък, а тренировките - тежката част. Преживяхме много на тренировките, на състезанията просто трябваше да оберем плода на труда ни, а така не само моя, но и на целия екип, на отбора отиде на вятъра."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай