Кошмарен играч пристигна в България! Какво обявиха

Той е доста тъмно минало

Кошмарен играч пристигна в България! Какво обявиха | StandartNews.com

Оказва се, че в нашето първенство е направен скандален трансфер на чужденец.

Берое вече обяви привличането на Себастиан Вия. Бившият футболист на Бока Хуниорс пристига в Стара Загора като свободен агент. 27-годишният колумбиец е получил условна присъда от две години и един месец заради два големи скандала.

Сега, паралелно с потвърждаването на трансфера му в Берое, излязоха подробности за кошмарните случаи.

Всъщност, оказва се, че в случая става въпрос за физическо насилие. Преди пет години Вия живее с приятелката си Даниела Кортес. Всичко между тях уж е наред, когато в един момент футболистът започва да си пийва повечко. Това разкрива самата тя.

„Когато той премина в Бока през 2018 година, взе да пие. Веднъж ме ритна в корема след скандал. След няколко вечери ме преби с удари в главата, бедрото, гърба. Всичко това се задълбочи. Почти през две-три нощи имахме скандали. Той се държеше ужасно с мен. Не издържах и проговорих“, откровена е Кортес. Тя логично го изоставя. После среща друг мъж, от когото днес има дете и вече живее щастливо.

Даниела печели заведеното дело срещу Себастиан, който е осъден условно на две години и един месец.

Това обаче не е всичко за новото попълнение на Берое. През 2021 година той е обвинен от друга жена в опити за изнасилване и убийство. Момичето описва екшъна в цели 11 страници, от които косите и на хората с най-железни нерви могат да настръхнат.

На 26 юни 2021 година Себастиан закарал жената, чието име не се споменава, на барбекю, където присъствали негови съотборници от Бока Хуниорс. След като си пийнал здраво, той накарал играчите да си тръгнат, за да остане насаме с дамата.

Жертвата твърди, че играчът бил изпил над 1 литър уиски. След като тя отказала да правят секс, Себастиан започнат да хапе устните ѝ, опитвайки се първо да я изнасили, я после и да я убие. Поне така твърди жертвата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай