Колега на Русев ще убива агент 007

Колега на Русев ще убива агент 007 | StandartNews.com

Колегата на Александър Русев в кеча - Дейв Батиста, бе избран за ролята на лошия в новия 24-и филм за Джеймс Бонд. Животното, който игра в "Пазители на Галактиката", спечели кастинга за ролята Мистър Хинкс в конкуренцията на над 50 души. Новият филм се казва "Спектър" и се очаква да излезе по кината на 6 ноември 2015 г. "Все още не знам много. Не съм дочел сценария дори", каза актьорът Даниел Крейг, за когото това ще е четвърта роля като агент 007. Във филма ще участват още Леа Сейду и Моника Белучи.

В същото време напусналият със скандал световната федерация през януари по кеч Филип Брукс (CM Punk) разкри любопитни неща за нашия Русев. "Когато работихме заедно за Кралското меле, Русев бе много плашлив. Искаше само да ме набута в ъгъла и да ме удря. Казах му: "Момче, стегни се. Сега е моментът да те забележат". Направи ми всички хватки, които можеш", разкри Пънк, който напусна федерацията веднага след Кралското меле и отказваше да говори пред медии оттогава.

Иначе мениджърката на Русев - Лана, се включи в коледната фотосесия на WWE. Тя направи няколко снимки до елха, изглеждайки много секси и предизвикателна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай