Кои сайтове за залози дават най-често бонус без депозит

В последните години тази тенденция става все по-видима на българския пазар

Кои сайтове за залози дават най-често бонус без депозит | StandartNews.com

Бонусите станаха един от най-важните елементи при избора на бетинг компания, на която да доверим своите средства. В последните години тази тенденция става все по-видима на българския пазар, като нейното надигане е в синхрон с нарастването на броя на брандовете с лиценз за организация на гемблинг събития. В това число предложението за получаване на 10 лв бонус без депозит от Нострабет е особено популярно и търсено от всеки начинаещ или опитен хазартен тип, който иска да припечели, без да е необходимо на свой ред да инвестира някакви средства от личния си джоб. В следващите редове ще поговорим за някои компании, които са надушили пазарната възможност.

Какво е бонус без депозит?

На първо време е добре да отговорим на въпроса какво точно представлява офертата за бонус без депозит, за която толкова много си говорим. Защо играчите търсят първоначален бонус без депозит и защо бетинг операторите все по-масово са готови да удовлетворят тези техни търсения? Причината е проста – това е единственият бонус, който позволява да спечелиш от хазарт, без да е необходимо да правиш депозит от собствения си джоб. Съвсем логично е да има доста желаещи и търсещи подобна възможност, докато гемблинг компаниите са заинтересовани да предоставят подобни опции, за да привлекат повече клиенти в своите платформи.

Букмейкъри, даващи бонуси без депозит

Инбет

Започваме вече и по същина с компаниите, които раздават бонуси без депозит, като началото е с Inbet. Брандът посочва, че тези предложения са налични за всеки лоялен клиент, който вече е спечелил ВИП статут или е се е сдобил с бонус кода 10LEVA, който да въведе в съответното поле в своя потребителски профил. Оттам насетне магията може да започне с правилното оползатворяване на тази възможност.

Efbet

При най-реномирания български сайт за залози, а именно efbet, може да говорим сходен начин на процедиране с бонусите без депозит. Това е букмейкър с изключително голям опит на този етап, когато говорим за даване на добри хазартни предложения, така че подобни тенденции трудно може да му убягнат. Отново е необходимо да сте показали някаква лоялност към услугите на компанията, преди тя да бъде готова да ви раздаде предложение, чрез което можете да направите сума пари без собствен депозит.

WInbet

Преминаваме и към друга българска компания в тази сфера, която от години гради безупречна репутация, а за тази цел е решила да интегрира и бонусите без депозит в своето портфолио. Тук специфичното е, че Уинбет предпочита да се насочи към различен подход за раздаване на тези средства. Това се случва обичайно по време на по-мащабни кампании, например при наличието на Световни и Европейски първенства, за коиито всички почитатели са готови да получат по нещо допълнително.

Bwin

Продължаваме и с друг дългогодишен бранд на българския пазар, който има сериозни заслуги, когато става въпрос за развитието на хазартните предложения у нас. Bwin също предпочита да дава бонусите без депозит за конкретни поводи и залага на плаващи кампании, по време на които дългогодишните клиенти ще получат този необходим стимул, за да не губят интерес към услугите на оператора.

Bet365

Няма как да подминем и Бет365, един от най-големите световни гиганти за спортни залози в света, който беше сред първенците в даването на бонуси без депозит. Операторът има разнообразен подход, давайки такива средства и за конкретни събития, но и на база на цялостната предишна активност и лоялност на клиента. Така играчите по-често могат да се възползват от награди.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай