Кобрата с голяма новина! Ще влиза ли в политиката

Отново ще се бия за световната титла, заяви Пулев

Кобрата с голяма новина! Ще влиза ли в политиката | StandartNews.com

Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се завърна днес в България след като победи на галавечер в Тексас MMA звездата Франк Мир в нов боен формат "Триадна битка",

„Противникът не беше на моето ниво, победих за България. Не смятам, че е чак толкова голямо постижение. Боксът не е на заден план, а напротив. Преживяването беше различно, горе-долу си е бокс, просто по-мръстен бокс, защото има повече борба и клинчове", обясни Кобрата.

"Напълно е реално да получа отново шанс за световната титла, защото съм в десетката на тежка категория в света. Един-два мача другата година и смятам, че третият път ще дойде“, заяви той.

„Повечето неща в живота ги правя по-накрая, защо тогава да не взема и титлата в края на кариерата ми? Чувствам се като на 19, супер съм и се чувствам много силен и зареден. Когато съм трениран, здрав и без контузии, нещата се случват по различен начин - работя върху нови неща, например върху удара с дясна ръка, защото ми беше дълго време контузена", посочи Пулев.

„Имам още какво да дам на България и на бокса. Кубрат няма политически амбиции. Кубрат е човек, който, ако може да помогне, ще го направи. Не е за мен, ще го направя за България, не за Кубрат.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай