Кобрата: Движа се по ръба, но умея

никога не съм бил по-здрав, мога да заместя снегорин, каза Пулев

Кобрата: Движа се по ръба, но умея | StandartNews.com

Понякога се движа по ръба, но … умея. Това заяви най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев. Пред бТВ той отговори на обвиненията в расизъм, дошли от Англия след негов коментар и опроверга фалшивата новина, че е контузен.

Мачът с Антъни Джошуа е 100% сигурен поне в моите очи. Подписахме договора и се разбрахме за 12 декември. Надявам се да има публика и всичко да е наред както за мен, така и за моя съперник, коментира Пулев, който на 12 декември ще се бие в спор за няколко титли.

"На 12 декември ще видите машина за победа. Не отивам до Лондон само за да се разходя. Това е голям успех за България. Победата, която трябва да направя, мисля да донесе още по-голям успех за страната ни", каза Кобрата.

"Англичаните ме караха да изтрия новината за мача, но аз се направих, че не разбирам", уточни той. "Не мисля, че COVID-19 може да отмени мача. Видяхте, че вече се осъществиха няколко боксови мача във Великобритания", продължи Пулев.

"Нямам представа откъде идва фалшивата новина, че съм контузен. Кубрат Пулев никога не е бил по-здрав. Толкова съм здрав и мощен, че по-късно мога да заместя и някой снегорин", похвали се Пулев и на шега предложи на Антон Хекимян, ако иска направо да му покаже силата си като разкри, че ударът му тежи няколко тона.

Що се отнася до коментара на Пулев, че Джошуа има по-добър тен от него, заради който българинът бе обвинен в Англия в расизъм, Кобрата каза, че не дели хората по никакъв начин. Съжалявам, че не съм бил по-ясен в начина си на изразяване, исках просто да кажа, че няма нещо, в което Джошуа да ме превъзхожда. Имам всякакви приятели, обясни Кобрата. И допълни: "В световен мащаб се търси начин да ме смачкат".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай