Неделя,

Кобрата даде своята версия пред комисията

От: Пламен Вълков -
A
A
A

Българският боксьор Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се с Джени Суши след победата му над Богдан Дину през март месец тази година, разказва Nova.bg. Пулев се изправи пред Атлантическата комисия в щата Калифорния (САЩ) заедно с мениджъра си Ивайло Гоцев и коментира полемичната ситуация.

Пулев отново заяви, че реакцията му да целуне Суши е бил била плод на силните му емоции след срещата, извини се и съжали. 

Припомняме, че Джени Суши е представлявана от популярната адвокатка Глория Олред. Тя има богат опит по делата за сексулано насилие отвъд океана. 

Иначе след решението на Атлетическата комисия на щата Калифорния ще стане ясно дали българската звезда има бъдеще в спорта на американска територия. 

Именно тази комисия отне временно лиценза му да се състезава на територията ѝ, а в останалите щати негласно се съгласяват с нея. Така това е огромна пречка засега пред развитието на Пулев да се бори за популярност на най-големия боксов пазар в света.

Сега всеки мач е изключително важен за мен. Аз съм официален претендент за световната титла. Мачът бе много тежък за мен. В 4-ия рунд бях почти загубил и след като победих бях изключително щастлив. Бях супер доволен от себе си, че показах характер. Всички хора около мен допринесоха за моята емоционалност. След мача бях супер, супер емоционален. Исках да обърна внимание на всички мои фенове дошли от други държави и щати на Америка. Трябваше да взема голямо решение дали да ме шият на момента, защото горе-долу черепът ми се виждаше и все още кървях. Обръщах внимание на феновете ми. Тогава дойде госпожица Равало. Аз съм такъв човек, исках да обърна внимание на всеки един. Тогава дойде госпожица Равало. Бе малко нахално от нейна страна. Тя не се съобрази. Дойде да ми каже, хайде, хайде, да направим интервю. Аз ѝ казах възможно най-мило да изчака и ще направим интервю след 10 минути. С нея се запознахме предния ден на кантара и направихме готино интервю. Всичко бе наред. Тя бе мила. На излизане от залата с Георги се качихме на колата. Той караше. Видяхме госпожица Равало в нейната кола, говореше с мъж на стъклото. Тя ме попита кога ще направим парти. Тогава аз ѝ казах, че партито е лесно, а за мен е изключително важно да победя. Тя ми отвърна, че ще пребия Дину, а аз да кажа кога ще направим парти“, започна подробно Пулев.

„Връщам се на ситуацията, когато аз говорех с моите фенове и след това влязохме в съблекалнята. Тя дойде веднага. Помолих я да е по-кратно интервюто. Направихме го, в което аз съм с изключително лош английски. Почти не я разбирах. Но аз бях изключително щастлив, в еуфория, мога да го сравня със състояние на човек, който е под влияние на наркотици. Целунах я, тя бе близо до мен. Действах емоционално. Съжалявам много и ѝ се извинявам. Бях изключително развълнува. Бях щастлив и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да отговарям, второ исках да се зарадвам на победата и от еуфория, за да прекратя интервюто я целунах. След това тя каза добре, благодаря. Зарадва се, каза ми, че съм бил невероятен и аз ѝ казах добре, чао, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето. Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там“, продължи Пулев.

„След което аз отидох в болницата, шиха ме, отидох в хотела, бях много зле, след шиенето ми се гадеше и ме болеше главата. Усмихвах се, но не бях добре. Отидохме, бяхме с мои приятели на парти, което никой не бе организирал. Просто се видяхме във фоайето. От някъде дойде госпожица Равало и седна до мен, почна, не веднага, но примерно след малко седна до мен и започна да ми сипе комплименти. На мен ми стана приятно. Тя ми правеше комплименти. В един момент обаче ми стана неудобно. Исках да сменим темата. Взех си телефона. След малко това се повтори. Тя пак дойде и пак ми правеше комплименти. Стояхме си нормално. Тя бе суперщастлива. Говореше с всички. Бях седнал на дивана, тя дойде и седна до мен прекалено близо. Това, което чух от нея е, че тя може би, не си спомня, но ние се целунахме. Може да я питате. Наистина съжалявам за постъпката си, не е редно, но аз се чувствах с оглед начина, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като журналист. Чувствах я като приятел. На партито си говорехме. Казах ѝ „моля те, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, защото бях прекалено емоционален и имам приятелка, за която не е ОК това нещо“. Тя ми каза, че ще го направи. Това е самата истина. Всичко, което казвам е истината“, допълни Пулев.   

След изказването на Пулев думата взе адвокатът на Джени Суши - Глория Олред. Тя опроверга думите на Кобрата, като заяви, че до момента той не се е свързвал с клиентката ѝ, за да ѝ поиска извинение. Тя също така акцентира на това, че между Суши и Пулев няма как да е възникнало приятелство, тъй като двамата са се запознали в деня преди боя на българина с Дину. 

Колкото до видеата, които бяха разпространени от щаба на Пулев от партито в лобибара на хотела, Олред подчерта, че те в никакъв случай не променят фактите. 

фото Nova.bg

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички