Книжка и квартира притесниха "сините"

Книжка и квартира притесниха "сините" | StandartNews.com

Няма кой да пазим за "Ботев", твърдят от "Левски"

Младокът Божидар Краев ще пропусне гостуването на "Поморие". Той все още чувства болки в кръста, но това не е единственият проблем около него. Младокът стряска "сините" с книжка и квартира. Наскоро той изкара курсове, но на "Герена" не смятат, че е готов да се хвърли сам по софийските улици. Освен това Краев е има намерение да напусне общежитието край стадион "Георги Аспарухов" и да заживее сам. Талантът се слави с доста интересен характер и това също може да доведе до спад във формата му. Затова ще трябва да бъде следен изкъсо от служител на клуба. За сега обаче не е ясно кой ще влезе в ролята на бавачка.

Днес пък стана ясно, че Оумар Диаби е минал само с разтежение в сблъсъците с играчите на "Берое". Той ще се възстановява до между 2 и 3 седмици. В "Левски" се радват, че скоро ще може да разчитат на него, защото предстои пауза в първенството заради мачовете на националния отбор.

Иначе този път столичани се лишиха от екстрата самолет. Те ще пътуват с автобус до Поморие. За целта от "Герена" ще атакуват морето в 8 часа сутринта, за да може да проведат тренировка по светло в един от комплексите на градчето. Нито един от героите от мача с "Берое" не успя да намаже почивка. "Няма кой да пазим за "Ботев". За купата се играе в един мач и трябва да покажем най-доброто, ако не искаме да станем за резил", коментираха от "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай