Клоп: Джерард може да тренира с нас, когато пожелае

Клоп: Джерард може да тренира с нас, когато пожелае | StandartNews.com

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп сподели, че легендата на "червените" Стивън Джерард може да тренира, когато си пожелае на "Мелууд". Германецът разкри, че се е срещнал с Джерард и това е било едно страхотно преживяване. 35-годишният англичанин се завърна в дома си по-рано този месец, след като сезонът в МЛС приключи.

Попитан дали Джерард ще тренира на "Мелууд", Клоп отвърна, че това няма да се случи в този момент.

"Не, той е в почивка и това е добре. Не е имал време за такава, след като напусна "Ливърпул" и веднага след това летя за Ел Ей, за да започне с ЛА Галакси, така че, в момента той просто се наслаждава на това", каза Клоп.

"Страхотно беше да го видя. Той е невероятен, много добър човек. Хареса ми и се насладих на времето, прекарано заедно. Говорехме си за много неща, но нищо конкретно. Той не иска да играе следващата седмица, нито пък иска да тренира - той е във ваканция. Това е всичко, което мога да кажа", добави германецът.

"Ако той иска да тренира тук, нека заповяда, това даже не е нужно да се коментира. Джерард може да използва тренировъчната база, както го е правил в последните 500 години, няма никакъв проблем", завърши по колоритен начин мениджърът на "Ливърпул.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай