Кириленко идва сгодена в София

Маша е първа дружка със свекървата

Кириленко идва сгодена в София     | StandartNews.com

София. Eдно от най-красивите лица на женския тенис Мария Кириленко пристига сгодена за Турнира на шампионките в столицата.

По време на турнира за купа "Кремъл" в Москва миналата седмица фотографи я заловиха да носи пръстен с брилянти, който и е бил подарен от любимия Александър Овечкин, твърдят жълтите издания в родината й. Един от най-добрите хокеисти в момента подкрепяше Маша от трибуните в руската столица, където тя стигна 1/4-финал на сингъл и загуби финала на двойки. "Много съм щастлива, че любимият човек дойде да ме подкрепи. Той беше с мен и в Лондон, и в Париж", обяви Кириленко. Тя разкри още, че успяла да гледа мач на Овечкин с екипа на "Динамо" М. "Заради локаута в НХЛ той се прибра в Русия и успях да отида на двубоя със "Сибир". Загубиха в продължението", разказва Кириленко.

За много близките им отношения свидетелства дружбата на тенисистката с майката на Овечкин - Татяна. "Знам, че е била баскетболистка, двукратна олимпийска шампионка. Когато съм в Москва, си говорим всеки ден. На мача със "Сибир" беше с мен", обяви Мария.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай