Какво трябва да знаем за Betway онлайн залозите

Още с първите си дни на българския пазар от компанията предложиха начален бонус на феновете си

Какво трябва да знаем за Betway онлайн залозите | StandartNews.com

Най-новият онлайн букмейкър у нас е добре познатият световен бранд Бетей. Още с първите си дни на българския пазар от компанията предложиха начален бонус на феновете си, с който ще се опитат да спечелят тяхното доверие.

На Betway онлайн спортът е издигнат в култ. На сайта могат да се открият в силни дни над 12 хиляди събития, което е доказателство за желанието на компанията да покрие максимално много пазари. Може да се правят прогнози на над 30 вида спорт, сред които популярните футбол, тенис, баскетбол, волейбол, но и някои екзотични дисциплини. Забелязва се, че сайтът постоянно се обновява и се добавят нови възможноти за селекции. Дори най-претенциозните клиенти остават впечатлени от богатия избор на прогнози.

Сред най-популярните пазари са тези за краен резултат, брой на головете или точките в мача, или пък в отделните полувремена, различни видове хендикапи. Много потребители обаче си падат по предложенията за картони, ъглови удар, голмайстори и други. Техните желания също са удовлетворени и в спортната секция има за всекиго по нещо.

Особено важно предимство на Бетуей е мобилното приложение, през което много бързо и лесно могат да се поставят залози на живо в реално време. Нуждаете се само от няколко клика да отключите телефона си и да влезете в него, след което на мига можете да направите прогнозата си, което при лайв събитията е от огромно значение. Британската компания влага много ресурси в мобилното си приложение и то винаги да бъде на ниво.

Самите залози на живо са много добре улеснени в първенства и турнири, за да може максимално да се облекчат играчите. Могат да се намерят и коментари на срещата, ако тя не се излъчва на живо. Точно така, от Бетуей се гордеят с богатата гама на спортни събития, които се предават пряко на сайта чрез опцията за онлайн стрийминг. Чрез нея вашия мобилен телефон или таблет се превръща в портативен телевизор за гледане на най-интересните мачове. Единственото изискване е да имате регистрация на сайта и положителен баланс в игралната си сметка.

Вероятно още с първия си досег до букмейкъра са ви направили приятно впечатление завишените коефициенти. Специалисти отчитат, че чрез специалната секция за тях, могат да се уловият 15-20 процента по-високи ставки на селекция от тези при конкурентите. В това отношение детайлът е много важен, защото няма смисъл да залагата на едно и също събитие, но да играете за по-ниска печалба.

Много често играчите избират да се възползват от опцията за предварително затваряне на залога си (cash out). По този начин те директно генерират печалба и намалят риска до нулев, защото много често се случва в последните минути на мачовете да се стига до изненадващ развой в ущърб на потребителя. Възможността за контролиран залог е много важна част от всеки модерен онлайн букмейкърски сайт. Някои обаче предлагат прекалено ниски предложения и именно тук Бетуей блести.

Бет билдъра е друга любима функция. Чрез нея можете да направите няколко прогнози на един и същи мач. Това е особено полезно, ако следите отблизо даден отбор и не можете да се спрете само на една опция при следващата му среща. Отделно с всяка следваща прогноза общият коефициент нараства значително след умноженията и така реално можете да изградите цял игрови фиш (множествен залог) от само едно събитие! Опцията за споделяне на залог с приятели пък е иновативна и приятна. Чрез нея можете да изпратите предложението си до други клиенти на сайта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай