Понеделник,

Скандал между Наско Сираков и спортния министър заради козирка

От: Редакция, снимка: БГНЕС -
617
Скандал между Наско Сираков и спортния министър заради козирка
A
A
A

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официално изявление след думите на спортния министър Радостин Василев, който сподели, че изграждането на козирка на сектор "А" на стадиона на сините "Георги Аспарухов" ще струва колкото самия сектор.

Ето какво казва в становището си Сираков:

"На 11 януари 2022 г. министърът на младежта и спорта, г-н Василев, направи изявление пред медиите, в което засегна тема, свързана с „ПФК Левски“. Темата е твърде болезнена както за клуба ни, така и за многобройните ни привърженици – за козирката на стадион „Георги Аспарухов“. Не разбрахме защо тази тема беше повдигната в изявлението му и защо бяха казани неистини, а именно, че построяването на козирката на стадион „Георги Аспарухов“ ще струва колкото построяването на самия сектор.

На първата ни среща с министъра ние категорично заявихме, че подкрепяме неговите амбиции да бъде в помощ на футбола. В същото време обаче, проблемите на „ПФК Левски“ се споменават по несериозен и несъответстващ на действителността начин. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общност.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com