Какво да очакваме на финалите в Англия и Италия от Palmsbet

Само два отбора в Топ 5 първенствата на Европа имат шанс да триумфират с дубъл на домашната сцена

Какво да очакваме на финалите в Англия и Италия от Palmsbet | StandartNews.com

Само два отбора в Топ 5 първенствата на Европа имат шанс да триумфират с дубъл на домашната сцена. В Англия такава възможност се отваря пред Ливърпул, а в Италия Интер вече докосва два трофея. Всъщност, в случая с мърсисайдци говорим дори за потенциален домашен требъл, тъй като тимът на Юрген Клоп вече спечели Купата на Лигата, а сега предстои да играе финал за ФА Къп и продължава да води жестока битка с Манчестър Сити за първото място във Висшата лига. И на Острова, и на Ботуша предстоят много интересни финали, а palmsbet е подготвил интересни предложения за тези срещи.

“Старата госпожа” все пак има шанс за трофей

Интер и Ювентус ще се срещнат във финала за Купата на Италия в средата на май. Това е реалният шанс “Старата госпожа” да завърши сезона с трофей, тъй като в първенството натрупа изоставане именно от “нерадзурите” и няма как да се добере до “скудетото”. Торинският гранд не само е рекордьор в турнира с 14-те си трофея, но и защитава миналогодишня успех, постигнат след 2:1 над Аталанта.

Шансовете на Юве за купа обаче са по-малки в сравнение с тези на съперника. Триумф на “бианконерите” е оценен в Palms bet с коефициент над 2.20, докато този за Интер се движи около 1.60. А за “нерадзурите” това е първи финал в надпреварата от 11 години насам. Именно през 2011 г. миланският гранд за последно заслужи трофея, а сега ще се стреми да го спечели за осми път в своята история.

Дали обаче всичко ще се реши в редовното време? В 3 от последните 6 финала с участието на Ювентус се стигаше минимум до продължения. Торинският колос стигаше до успеха в допълнителните 30 минути през 2015 и 2016, а през 2020 отстъпи на Наполи след изпълнение на дузпи. Така ча равенството е адекватна опция, а в Palms bet тя се изплаща при стойности над 3 към 1.

Ливърпул е на финал за ФА Къп за първи път от 10 години

Митичният стадион “Уембли” по традиция е домакин на финала за Купата на Англия, наричана още ФА Къп. На 14 май в Лондон един срещу друг ще се изправят местният Челси и Ливърпул, който достига до мача за трофея за първи път от 10 години насам. Последното участие на мърсисайдци във финала беше през 2012 г., когато отстъпиха именно от Челси. И все пак отборът на Юрген Клоп се възприема за фаворит, като в Palms Bet залог за трофей на Ливърпул се приема при ставка под 1.60, а за победа в редовното време коефициентът е 2.00. Формата, която демонстрират “червените” в последните месеци, обяснява и защо според букмейкърите техните шансове за успех във ФА Къп се оценяват по-високо.

И все пак когато става дума за финал, Челси в никакъв случай не може да бъде подценяван. Доказателство е миналогодишната Шампионска лига. А “сините” имат да си връщат - все пак само преди два месеца те се изправиха отново срещу Ливърпул в спор за трофей. Столичният тим изгуби финала за Купата на Лигата след дузпи, като при последното изпълнение вратарят Кепа изпрати топката в космоса. Сега в Челси са амбицирани да вземат реванш. А в Palms bet прогноза за трофей за “сините” от Лондон се оценява около 2.30, така че ако смятате, че футболистите на Тухел ще изненадат тези на Клоп, възвръщаемостта не е никак лоша. Финалът за Купата на Англия се очаква с нетърпение, като двубоят предлага още множество варианти за залози.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай