Какви данни трябва да предоставим за Бетано регистрация

Всичко е много просто и улеснено

Какви данни трябва да предоставим за Бетано регистрация | StandartNews.com
  • Едно от новите онлайн казина в България е Бетано. Като такова тепърва още много хора ще научават за него и ще си правят регистрации. В следващите редове ще разгледаме как точно протича процесът и какви данни трябва да въведем, за да открием игрална сметка.

Вашата Бетано регистрация ще отнеме едва няколко минути. Всичко е много просто и улеснено. Овтаряте сайта или мобилното приложение и натискате „бутона“ регистрация. Сега пред вас ще се покажат празни полета, в които трябва внимателно да попълните своите данни. Започва се с адреса на електронната ви поща, където без изрично разрешение няма да ви се пращат рекламни мейли. Следват потребителското име и паролата. При нея е много важно да я пазите секретна и да не я споделяте с никого, защото това би могло да изложи на опасност баланса в игралната ви сметка. След въвеждането на вашата сигурна парола трябва да я повторите.

Избирате пола си и попълвате вашето лично и фамилно име. След това дата на раждане и гражданство. Само пълнолетни лица имат право да си правят регистрация в сайтове за хазартни игри. Процедурата преминава през мобилния ви телефон и вашето ЕГН. Питат ви за постоянния ви адрес, а след това, ако имате Бетано бонус код, можете да го въведете. Преди да потвърдите регистрацията трябва да приемете общите условия и ако желаете можете да се абонирате за информационния мейл бюлетин.

Много хора се притесняват да въвеждат лични данни в интернет, но Бетано има лиценз от НАП и оперира в България напълно законно. Компанията ще ги съхранява и няма опасност от изтичане на ценна за вас информация. Всичко това се прави, за да не може някой друг човек да играе през вашата самоличност. Предоставяйки данните си и като ги верифицирате, подхождате отговорно за самите вас. Също така помнете, че нямате право да имате повече от един профил в бетинг сайт. Той трябва да бъде създаден лично, защото при установяване на създадена регистрация на ваш роднина, с когото живеете например, то тя ще бъде моментално изтрита, а вероятно и вашата. Незаконно е да се създават профили в сайт за залози и да се борави с чужди лични данни изобщо.

В случай, че забравите вашата Бетано парола пък трябва да последвате процедурата по нейното връщане. Букмейкърът ще се ангажира да ви помогне със забравени данни за вход.

Трябва да обърнем внимание и на активацията и верификацията на игралната ви сметка. Първото става чрез потвърждение на вашия телефонен номер и електронна поща. От Бетано ще ви изпратят код като СМС и вие трябва да го въведете. На мейла си пък ще имате писмо с линк за влизане в сайта.Така ще получите достъп до всички функции на сайта и ще станете част от голямото семейство на буйкмейкъра.

Верификацията също е много лесна. Чрез няколко стъпи сайтът ще потвърди вашата самоличност. Процедурата се прави изцяло онлайн и е задължителна. Чрез нея доказвате, че сте навършили пълнолетие. Трябва да снимате документ за самоличност – лична карта, отпред и отзад, след което да прикачите снимките. Това се случва от „моя профил“ и опцията „верификация“. Кликата на нея и избирате „изпрати документ“. От компанията ще ви изпратят мейл с информация, когато верифицирането е успешно.

Бетано предоставя много лесна възможност за регистрация, която няма да ви отнеме много време. Предоставят се лични данни, което е практика в този бранш и се прави изцяло за ваша защита. Те ще бъдат съхранявани сигурно и няма опасност да попаднат при трети лица или от изтичане на информация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай