Неделя,

Какви данни трябва да предоставим за Бетано регистрация

От: Стандарт -
Какви данни трябва да предоставим за Бетано регистрация
A
A
A
  • Едно от новите онлайн казина в България е Бетано. Като такова тепърва още много хора ще научават за него и ще си правят регистрации. В следващите редове ще разгледаме как точно протича процесът и какви данни трябва да въведем, за да открием игрална сметка.

Вашата Бетано регистрация ще отнеме едва няколко минути. Всичко е много просто и улеснено. Овтаряте сайта или мобилното приложение и натискате „бутона“ регистрация. Сега пред вас ще се покажат празни полета, в които трябва внимателно да попълните своите данни. Започва се с адреса на електронната ви поща, където без изрично разрешение няма да ви се пращат рекламни мейли. Следват потребителското име и паролата. При нея е много важно да я пазите секретна и да не я споделяте с никого, защото това би могло да изложи на опасност баланса в игралната ви сметка. След въвеждането на вашата сигурна парола трябва да я повторите.

Избирате пола си и попълвате вашето лично и фамилно име. След това дата на раждане и гражданство. Само пълнолетни лица имат право да си правят регистрация в сайтове за хазартни игри. Процедурата преминава през мобилния ви телефон и вашето ЕГН. Питат ви за постоянния ви адрес, а след това, ако имате Бетано бонус код, можете да го въведете. Преди да потвърдите регистрацията трябва да приемете общите условия и ако желаете можете да се абонирате за информационния мейл бюлетин.

Много хора се притесняват да въвеждат лични данни в интернет, но Бетано има лиценз от НАП и оперира в България напълно законно. Компанията ще ги съхранява и няма опасност от изтичане на ценна за вас информация. Всичко това се прави, за да не може някой друг човек да играе през вашата самоличност. Предоставяйки данните си и като ги верифицирате, подхождате отговорно за самите вас. Също така помнете, че нямате право да имате повече от един профил в бетинг сайт. Той трябва да бъде създаден лично, защото при установяване на създадена регистрация на ваш роднина, с когото живеете например, то тя ще бъде моментално изтрита, а вероятно и вашата. Незаконно е да се създават профили в сайт за залози и да се борави с чужди лични данни изобщо.

В случай, че забравите вашата Бетано парола пък трябва да последвате процедурата по нейното връщане. Букмейкърът ще се ангажира да ви помогне със забравени данни за вход.

Трябва да обърнем внимание и на активацията и верификацията на игралната ви сметка. Първото става чрез потвърждение на вашия телефонен номер и електронна поща. От Бетано ще ви изпратят код като СМС и вие трябва да го въведете. На мейла си пък ще имате писмо с линк за влизане в сайта.Така ще получите достъп до всички функции на сайта и ще станете част от голямото семейство на буйкмейкъра.

Верификацията също е много лесна. Чрез няколко стъпи сайтът ще потвърди вашата самоличност. Процедурата се прави изцяло онлайн и е задължителна. Чрез нея доказвате, че сте навършили пълнолетие. Трябва да снимате документ за самоличност – лична карта, отпред и отзад, след което да прикачите снимките. Това се случва от „моя профил“ и опцията „верификация“. Кликата на нея и избирате „изпрати документ“. От компанията ще ви изпратят мейл с информация, когато верифицирането е успешно.

Бетано предоставя много лесна възможност за регистрация, която няма да ви отнеме много време. Предоставят се лични данни, което е практика в този бранш и се прави изцяло за ваша защита. Те ще бъдат съхранявани сигурно и няма опасност да попаднат при трети лица или от изтичане на информация.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички