Как да ползваме ACCA застраховка в Бетано БГ

Тази застраховка важи за фишове с от 5 до 20 селекции

Как да ползваме ACCA застраховка в Бетано БГ | StandartNews.com

Бетано бързо се превърна в новия любим букмейкър на българския потребител. От онлайн бетинг сайта получиха лиценз от НАП наскоро и започнаха да оперират у нас, но с иновативния си подход се различват много от конкурентите си на пазара.

На Бетано бг се предлагат редица бонуси и привилегии, с които клиентът е удостоен и го карат да се почувства специален. Една от изгодните оферти е ACCA застраховката. Чрез нея можете да си върнете заложените средства, ако само една прогноза е била грешна. Вероятно стотици пъти един мач е дънил иначе страхотния ви множествен залог, но сега поне колонката ви ще е донякъде спасена.

Тази застраховка важи за фишове с от 5 до 20 селекции. Минималният коефициент за всяка отделна е 1.65. Прилага се за футболни и баскетболни мачове от следните първенства – Серия А, Висша лига, Ла Лига, Бундеслига, Лига 1, Шампионска лига и Лига Европа, както и за баскетболните НБА, Евролига и Шампионска лига. Селекциите ви трябва да са за класическото краен резултат, под или над, гол гол или няма гол гол. В баскетбола участват победа, хендикам, под или над. Не се разрешава използването на системи, а максималната сума на възстановяване е 50 лева. От компанията обявяват, е ако някои селекции са отменени или обявени като невалидни, то офертата също не е валидна.

Тaзи промоция е страхотна, ако често ви се случва да не успеете с правата си колонка заради една среща. Така поне няма да отчитате загуби, защото Бетано ще ви върне сумата на залога. Тя може да бъде много полезна в дългосрочен план, защото статистически шансовете ви да отчетете повче приходи от разходи сериозно ще нараснат със застраховката. В края на деня всеки гледа собствения си джоб и преценява за себе си кога нещо му върши работа или пък то не е по вкуса му.

Както всяко нещо и в ACCA застраховката могат да се открият кусури. Някои потребители са склонни да залагат по-високи суми, защото се надяват и при неуспех те да се върнат в игралните им сметки. Да, но не е задължително един мач да избяга, което значи, че парите отново ще бъдат загубени. Не бива да правите спортни залози с ясната идея, че имате право на една грешка, а трябва да продължите постарому – пък, ако нещо издъни, имате спасителна сламка. Не бива дадена функция да променя изцяло стила ви на игра, каквато и да е тя.

От Бетано предлагат и други интересни такива, които си заслужават вашето внимание. Чрез Match Combo например можете да комбинирате различни пазари на едно и също събитие. Така ще увеличите значително коефициента. На практика правите множестен залог (права колонка) от само един мач. Ако следите изкъсо ситуацията в даден отбор или първенство, то тази функция е перфектна за вас. Могат да се комбинират голове с жълти картони, краен изход, ъглови удари, голмайстори и още. От Бетано предоставят лимит за от 2 до 7 пазара за едно и също събитие. След като откриете мач комбото, то ще филтрира останалите, които не могат да се комбинират.

За всички любопитни функции и пълен достъп до секциите на сайта трябва да имате регистрация. Сметка в Бетано се изкарва много бързо и лесно. Процесът е прост и след няколко клика на мишката вече ще сте част от голямото семейство на компанията. А тя винаги се стреми клиентите да са доволни, което през годините се превърна в нейно мото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай