Извънземен Жоро Илиев би сам Лудогорец (ВИДЕО)

Черно море нанесе загуба на шампионите с 2:1

Извънземен Жоро Илиев би сам Лудогорец (ВИДЕО) | StandartNews.com

Черно море нанесе второ за този сезон поражение на Лудогорец в Първа лига. Момчетата на Илиан Илиев надделяха над лидера в таблицата с 2:1 на "Тича", а главният герой на вечерта бе Георги Илиев.

37-годишният капитан на "моряците" се отчете с два футболни шедьовъра и донесе успеха своите. През първата част Илиев вкара от пряк свободен удар с неспасяем шут от около 25 метра (20'), а през втората реализира след шеметна странична ножица (52'), след пас отдясно на Ндонгала.

Иначе Лудогорец изравни в 34-ата минута, когато Григоре засече с глава пас на Вандерсон от корнер. Това обаче не бе достатъчно за разградчани да отмъкнат ценни точки от този мач.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Така шампионите остават първи със 70 точки 5 кръга преди края на сезона, но вторият ЦСКА вече е с мач по-малко (срещу Ботев Пд в понеделник, 29.04) на 5 точки зад лидера. Черно море вече е 4-ти с 48 точки. 

Това е трета загуба за Лудогорец през този сезон. Първата бе от Локомотив Пд (0:1) у дома, а втората - отново на Тича" срещу Черно море в края на месец февруари тази година (1:0).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай