Извънредно! Бесни цесекари нокаутираха треньор на Лудогорец!

Екшън на стадиона, летят лопати

Извънредно! Бесни цесекари нокаутираха треньор на Лудогорец! | StandartNews.com

Tреньорът на вратарите на Лудогорец Здравко Здравков беше нокаутиран от фенове на ЦСКА след попадението на Спас Делев в 18-ата минута на добавеното време.

"Орлите" се израдваха бурно пред сектор "Г", което вбеси запалянковците на "армейците". Десетки ултраси нахлуха към терена, някои с лопати в ръце. Полетя и прът, с който Здравков беше ударен. 

Солидното полицейско присъствие предотврати по-грозни сцени.

Припомняме, че Лудогорец поведе на ЦСКА с гол на Спас Делев в 18-ата минута на добавеното време.  

Дербито се играе пред препълнените трибуни на "Българска армия". Това е последното домакинство на ЦСКА на стадион "Българска армия" преди предстоящата тотална реконструкция на съоръжението в Борисовата градина.

Преди мача беше изпълнен химнът на България, а камерите уловиха насълзените очи на Христо Стоичков. 

Гостите от Разград започнаха малко по-активно и в 7-ата минута Текпетей отправи силен удар, който Бусато изби. Постепенно "червените" изравниха играта. Няколко пробива, най-вече чрез Фаетон, затрудниха "орлите", но до опасни положения пред противниковата врата не се стигна.

В 31-ата минута Тобиас Хайнц се пребори с Иван Йорданов и центрира прострелно в малкото наказателно поле на гостите, но Марселино Кареасо закъсня за момент да атакува топката и в крайна сметка не успя да я засече.

В даденото от Драгомир Драганов четириминутно добавено време на първата част Назон се възползва от грешка на Вердон и му отне топката, върна я за Линдест, но шутът на норвежеца бе доста неточен. Секунди по-късно и Назон стреля в аут.

Очаквайте подробности!

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай