Изненада! Стойчо Младенов с разкритие за Ганчев

От доста време двамата не си говорели

Изненада! Стойчо Младенов с разкритие за Ганчев | StandartNews.com

Доста интересно изказване на старши-треньора на ЦСКА Стойчо Младенов.

Той призна, че не комуникира със собственика на клуба Гриша Ганчев.

“Българският футбол ще бъде в по-цветущо състояние, ако собствениците дадат възможност на треньорите да селектират и менажират отборите. При българските клубове, в които е дадена тази възможност имат успехи. На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам. До декември месец работихме в екип, но след това се получиха стълкновения и аз нямам тази възможност.

Тези няколко футболисти, които бяха взети през пролетта не знам кой ги е гледал. Те имат нужда от адаптация. Това ръководство във времето си е доказало с попадения в селекцията си, но това не е достатъчно. В тази дейност трябва да участва треньора. Когато имам думата - този се взима, този не, тогава съм готов да нося цялата отговорност, на 100%"

"До декември месец беше удоволствие да работим с господин Ганчев, но се случиха някои неща и се отдалечихме и не си говорим оттогава. Комуникацията ми е с Дани Ганчев. Ние имаме план, по който работим. Никой не е казал, че трябва да ставаме шампиони. Може би аз бях този, който изисква да се раздаваме по шампионски.

Имам две години, в които да изградя отбор, с който да преборим Лудогорец. Имало е много неща от предишни ръководство, които ни забавиха и сегашното трябваше да го оправят. Това много ни забави", сподели Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай