Излъгах съдията, шокира национал

Излъгах съдията, шокира национал | StandartNews.com

Нямаше фаул при изравнителния ни гол, излъгах съдията, шокира капитанът на "Черно море " Георги Илиев след победата на "моряците" с 2:1 над ЦСКА.

"Няма какво да се заблуждаваме. Може да коментираме дали е имало засада и дузпа през второто полувреме. Но така, както нямаше фаул с моето положение, то в другата посока имаше още десет такива неотсъдени положения. Ако аз съм излъгал Станислав Тодоров един път, значи ЦСКА го излъга десет пъти", коментира спокойно националът.

"Жоро е мъжкар, има сърце, има съвест за разлика от други", отвърна му капитанът на ЦСКА Вальо Илиев, "Българският футбол никога няма да се оправи", завърши с горчилка той.

Янчев: Умираме, но бием шампиона

Освен че ни скара загубата, съдията Тодоров ни остави без треньори за "Лудогорец", тюхкаше се лидерът на ЦСКА Тодор Янчев. "Да знаят, ще умрем на терена, но ще ги бием. Дори без треньори", зарече се опитният халф. Само Мартин Петров избяга от общия "армейски" тон.

"Има си ръководство, комисии на футболния съюз. Аз си гледам нашата игра. На пейката съм, как да коментирам ситуацията при гола? Да се надяваме, че съдията е свирил, както е преценил ситуациите, а не го е направил нарочно. За съжаление ни излъгаха - за две минути два гола. Не мога да коментирам отменения гол, има си камери. Какво мога да си помисля, ще ми е гадно", сподели още бившият национал, който влезе за ЦСКА след почивката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай