Испания приема Германия в битката за първото място

Последният кръг от турнира започва с 9 мача днес

Испания приема Германия в битката за първото място | StandartNews.com

Последният кръг от футболния турнир Лига на нациите започва днес с 9 мача с начален час 21:45 часа българско време. Победителят в група 4 от Лига "А" ще стане ясен от изхода на прекия двубой между Испания и Германия в Севиля. "Фуриите" отстъпиха първото място след равенството като гост на Швейцария, а Бундестимът се възползва и с успеха над Украйна оглави класирането. Съставът на Йоахим Льов се нуждае поне от равенство, а испанците трябва задължително да спечелят. БНТ 3 ще излъчи мача директно.

Подобна е ситуацията и в битката за третата позиция, където Швейцария приема Украйна и само с победа може да измести селекцията на Андрий Шевченко и да се спаси от изпадане.

В група 3 от Лига "А" интрига около първото място няма, защото Франция вече се класира за финалния турнир, а шампионът от първото издание на турнира Португалия ще финишира на втора позиция. На дъното с по три точки са Хърватия и Швеция, които ще определят кой ще изпадне в по-долната дивизия „В“. Довечера хърватите приемат Португалия, а Швеция ще гостува на Франция.

 

Лига на нациите, VI кръг:

Лига "А":

Група 3:
Хърватия – Португалия
Франция - Швеция

Група 4:

Испания – Германия
Швейцария – Украйна

Лига "С":

Група 1:
Люксембург – Азербайджан
Черна гора - Кипър

Лига "D":

Група 1:
Малта – Фарьорски о-ви
Андора - Латвия

Група 2:
Гибралтар – Лихтенщайн

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай