Искат от Люпко златен дубъл (ОБЗОР)

Искат от Люпко златен дубъл (ОБЗОР) | StandartNews.com

Гласуват бюджета на "Левски" на 30 юни

Люпко Петрович трябва да се справи с пет цели при третото си завръщане на "Герена", обяви един от тримата собственици на "Левски" Иво Тонев. Сърбинът първо трябва да доизгради стила на "сините", а след това да атакува титлата, купата и добро представяне в Европа. Освен това опитният спец трябва да подготви Елин Топузаков и Асен Букарев, за да могат един ден да поемат щафетата от него.

"Нашите фенове би трябвало да оценят работата му в зависимост от резултатите, а не на подмятания и подхвърляния на различни хора, които гравитират и се стремят да всяват смут. Предстои ни трудна година, в която всички искаме да се представим добре. Няма да е лесно и ще успее само ако сме единни", продължи Тонев. Той разкри също, че на 30 юни ще бъде одобрен бюджетът за следващото първенство. "Аз и останалите собственици работим по него вече от 1 месец. До 30 юни всичко ще е готово", отсече Тонев.

В същото време стана ясно, че Сърджан Лукин ще бъде на разположение на Люпко за дербито със "Славия", след като е напълно възстановен от контузията си. Новият треньор на "сините" ще даде и шанс за изява като титуляр на Менголо. Камерунецът ще се подвизава в лявата зона на атаката на мястото на Божидар Краев, който е ангажиран в юношеския национален отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай