Играта Crazy Time гарантира силни емоции в WINBET

Това едно от вълнуващите заглавия тип “шоу програма”

Играта Crazy Time гарантира силни емоции в WINBET | StandartNews.com

Crazy Time на Evolution е едно от вълнуващите заглавия тип “шоу програма”, които можете да откриете в портфолиото на водещия хазартен оператор в България WINBET. Ако сте решили, че имате желание да разнообразите от стандартните ротативки или игри на маса, това предложение от сайта winbet.bg би могло да ви допадне.

Преди това обаче не пропускайте да си създадете акаунт в платформата на WINBET, възползвайки се от най-иновативния стартов бонус на родния пазар - офертата 3 в 1 All Inclusive. Тя позволява да направите три депозита един след друг, съответно възползвайки се от бонусите към всеки един от тях. Операторът ви е предвидил и специални подаръци за всеки от депозитите, което прави предложението още по-атрактивно.

Не забравяйте да следите и специалните турнири, които WINBET организира на редовна база. На сайта на букмейкъра можете във всеки един момент да откриете най-интересното, случващо се към момента.

Какво представлява Crazy Time?

Crazy Time е типична “шоу игра”, каквито сме свикнали да виждаме по телевизията, например. В случая тя е част от Live Казино сегмента на WINBET и може да бъде играна в реално време, което носи допълнителна тръпка на играчите. Има водещ, който контролира случващото се на екрана, не спирайки да обяснява всичко, което става към дадения момент.

Както сами ще видите, в основата на Crazy Time е голямо колело с различни сектори - общо 54 на брой. То се завърта от водещия, а потребителите имат определено време, в което да направят своите залози.

Вероятно се досещате, че основната ви цел в случая е да познаете кой сектор от колелото ще бъде изтеглен в края на завъртането. Един от основните акценти на играта е наличието на вълнуващи бонус игри, които със сигурност ще грабнат вниманието ви.

Как да играем Crazy Time?

Както вече споменахме, завъртането на колелото настъпва при изтичане на времето за залози. В същото време ще стартира и мини играта Top Slot, определяща наличието на множител на печалбата - такъв ще има при всяко завъртане. Бързо ще се ориентирате, че освен различни числа, върху колелото присъстват и по-специални сектори - бонус игрите Cash Hunt, Pachinko, Coin Flip и Crazy Time.

Правилата на Crazy Time позволяват да поставите залога си както върху традиционните сегменти с цифрите, така и върху предпочитаната от вас бонус игра. Тук винаги бихте могли да се възползвате от Top Slot множителя, стига да имате съвпадение между множител и място на залагане. Ако от завъртането бъде изтеглена бонус игра, тя ще бъде стартирана и ще можете да ѝ се насладите.

Как се формират печалбите при тази игра?

При сегментите с цифри, печалбата се определя от самата цифра. Ако сте изтеглили 5, например, тогава печалбата е 5 към 1. При 10, съответно е 10 към 1 и т. н. Колкото до бонус сегментите, там печалбата се формира от съответните бонус игри, които можете да стартирате. Както вече посочихме, те са четири на брой и всяка една се различава от другата.

Процентът на възвръщаемост на Crazy Time достига 96.08 единици, като игралният интерфейс предлага и някои бутони за бързо действие. “Повтори”, например, повтаря залозите ви от предишния кръг, докато с “Удвояване” можете да ги удвоите. Ако бързо сте размислили, натиснете “Отмяна” и ще се върнете в изходна позиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай