И Бербатов на разпит в полицията. Какво се случва?

Бившият нападател не даде детайлна информация

И Бербатов на разпит в полицията. Какво се случва? | StandartNews.com

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше привикан в Главна дирекция Национална полиция днес.

След като излезе Бербатов той обясни какво се е случило по време на самия разпит, но детайлна информация отказа да съобщи.

"Разговорът мина нормално, напълно нормално. Потвърдихме това, което клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти вече. Така че сме свикнали на това нещо, каза Бербатов на излизане от Главна дирекция Национална полиция в Младост 4. Бербатов бе придружен от двама души от екипа си Борис Станков и Петър Величков.

Предполага се, че разпитът е свързан с последните скандали във футбола. Те тръгнаха от проведения от Бербатов "алтернативен конгрес", на който той беше "избран" за президент на БФС. Футболната централа определи събитието като нелигитимно и в отговор изхвърли от футбола 104 аматьорски клуба, сред които отборите, подкрепили Бербатов.

"Информацията, която сме дали, е в органите на реда. Само те могат да я кажат, да я изнесат. Предполагам е информация , която не трябва да се изнася. Но самият факт, че сме тук и сме говорили, потвърждава това, че това което клубовете са дали на нас като информация, молейки ни за някаква помощ, ние сме длъжни да го направим и затова сме днес тук", посочи Бербатов.

"В какъв срок очаквам развитие по случая? Не мога да се ангажирам със срокове, има си компетентни органи. Нашето задължение като граждани е когато ни повикат тук, да подкрепим това, което е в сигнала", коментира бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай