Хеттрик от награди за Кристиано в Испания

Хеттрик от награди за Кристиано в Испания | StandartNews.com

Кристиано Роналдо записа поредния си хеттрик. Португалската звезда на "Реал" М спечели три от годишните призове, които се раздават от Испанската футболна лига. След 5-годишната хегемония на Лео Меси Кристиано бе избран за най-добър футболист на изминалия шампионат.

Освен това Роналдо спечели наградата за голмайстор с 31 попадения. Третата награда е за най-красив гол през сезона. Кристиано беше отличен за попадението си с пета във вратата на "Валенсия" в 36-ия кръг. "Страхотно е да получиш такъв хеттрик от награди. Искам да благодаря за това на моите съотборници и семейството ми", каза Кристиано и се усмихна на придружаващата го Ирина Шейк.

Красавицата събра очите на гостите на церемонията с дълга червена рокля. За най-добър треньор бе избран Диего Симеоне от "Атлетико" М. Колегите на Кристиано - Серхио Рамос и Лука Модрич, спечелиха наградите защитник и халф на сезона. Кейлор Навас, който миналия сезон пазеше на "Левнате", стана най-добър вратар. Наградата най-добър африкански играч в Испания взе Ясине Брахими от "Гранада".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай