Г.Тодоров: Костов остава в "Левски"

Имаме доста проблеми преди гостуването на Берое, разкри треньорът на "сините"

Г.Тодоров: Костов остава в "Левски" | StandartNews.com

Временният треньор на „Левски“ Георги Тодоров говори днес пред медиите преди гостуването на „Берое“ в неделя от 21.00 часа. Тодоров сподели, че няма голям избор относно групата на „сините“ за двубоя, а със Станислав Костов няма проблеми и нападателят няма да напуска отбора.

„Аз нямам много избор. Имам точно 19 футболисти с юношите. Симеон Славчев е контузен, Насиру Мохамед и Дени Алар също. Янис Каргас е наказан заради картони. Ще бъде заместен от Мартин Райнов. Какъв конфликт да имам със Станислав Костов? Аз съм треньор, той е състезател. Извини се на мен, както и на момчетата в отбора. Не ми харесва, че излизат такива неща в медиите. Проблемът е решен. Пожелавам му успех, защото му е нужно да вкара гол – за самочувствие. Простих му, ако на него не простя на кого. Добър футболист – българин", коментира временният наставник на „сините“ относно информациите, че Станислав Костов ще бъде освободен от „Левски“.

„Искрено благодаря на Тиам и Миятович, че бяха коректни и двамата. Особено на Хали, който игра с проблеми.. Първите кръгове, които минаха – отборът, който играеше най-добре бе „Берое“. Направиха и селекция, но селекция – хора, които влизат и играят. Няма да ни бъде лесно“, каза още наставникът на „сините“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай