Гришо: Не съм само гаджето на Маша

Канадка дели Цвети от мач срещу рускинята

Гришо:  Не съм само гаджето на Маша | StandartNews.com

Григор Димитров не иска да остане в историята само като гаджето на Мария Шарапова. Българинът обяви това в интервю за английския "Телеграф" ден преди старта на "Ролан Гарос".

Британците го захапаха, че формата му скочи в последната година, откакто е гадже с рускинята.

"Разбира се, че връзката ми помага. Не смятам, че това е тенис въпрос, а е нещо лично." Гришо допълни, че има високи цели за бъдещето си.

"Много хора очакват от мен да направя нещо голямо. Първата стъпка е Топ 10 и оттам-нататък продължаваш нагоре. Но за да сториш това, трябва през годината да постигаш доста добри резултати. Голямото предизвикателство е да поддържаш постоянно високо ниво", сподели Гришо, който започва днес на "Ролан Гарос" срещу Алехандро Фала от Колумбия. Още в трети кръг обаче българинът може отново да се срещне с първия в света Новак Джокович.

"Хубаво е да чувам хвалби, ценя ги", каза още Димитров. "Големият проблем на това да съм тенисист е, че не ми остава време да се занимавам с хобитата си като сноуборд и скайдайвинг", завърши Гришо.

Цвети Пиронкова пък може да се изправи очи в очи с гаджето му. За целта тя трябва да се справи на старта си в "Ролан Гарос" с канадката Южени Башар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай