Събота,

Гришо: Зле съм, това е положението

От: стандарт -
1120
Гришо: Зле съм, това е положението
A
A
A

 

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе много разочарован, след като се отказа заради контузия в първия кръг на „Ролан Гарос“ срещу Маркос Гирон.

"След като съм се отказал, е зле. Не знам какво да кажа, просто разочарование, нищо друго в момента. Спорт - случва се", сподели Гришо пред БНР за травмата в гърба си.

"Не знам колко време ще се възстановявам, в следващите дни ще видим какво е положението. Надявам се да разберем какъв е проблемът. В момента е много неприятно чувството, не мога нищо да използвам от играта си в момента. А когато нямам най-големите си оръжия, срещу когото и да играя, нямам никакъв шанс", добави още той.

Болките в гърба спряха Григор Димитров на "Ролан Гарос" при резултат 6:2, 6:4, 5:7, 0:3 срещу американеца Маркос Гирон.

Българинът поведе с 5:1 в третата част миг преди да затвори мача получи травмата. При 40:0 в негова полза и нужда от само едно успешно разиграване, Гришо се хвана за гърба и от тук започна кошмарът му, губейки третия сет с 5:7

Американецът спечели сета след шест поредни успешни гейма, като хасковлията видимо не можеше да се движи. Намеси и медицинско лице, но ситуацията не се подобри. В четвъртия сет Гирон поведе с 3:0 и Гришо логично се отказа.

Гирон ще играе във втори кръг срещу аржентинеца Гуидо Пея.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com