Гришо отново в игра на 25 юли

Звездата ни ще участва в турнирите на Муратуглу

Гришо отново в игра на 25 юли | StandartNews.com

Българският ас в световния тенис Григор Димитров ще вземе участие във второто издание на демонстративния турнир Ultimate Tennis Showdown. Това съобщи бившият му треньор Патрик Муратоглу, който е организатор на надпреварата в Ница. 

“Много съм щастлив да потвърдя участието на Григор Димитров на нашия турнир “Ultimate Tennis Showdown 2” сподели треньорът на Серина Уилямс, цитиран от tenniskafe.com.

Първото издание на Ultimate Tennis Showdown генерира сериозен зрителски интерес заради нестандртния формат на турнира. Мачовете са разделени на 10-минутни четвъртини, като победител в четвъртината става играчът, реализирал повече точки след изтичане на времето. Ако всеки играч спечели по две четвъртини се играе решаваща пета част, в която побеждава първият играч, реализирал две поредни точки.

UTS се провежда на кортовете на академията на Патрик Муратоглу, като първото издание на турнира бе спечелено от Матео Беретини.

Според предварителната програма Григор Димитров ще играе първо на 25 и 26 юли, а след това на 1 и 2 август. Това ще бъде първата му проява, след като даде положителен тест за коронавирус на 21 юни при изследване в Монако след участието му на турнира "Адрия тур" в Задар. В момента Димитров е участник във виртуалния турнир в Лос Кабос (Мексико).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай