Готови сме за война с всеки, обяви Бижутера

Готови сме за война с всеки, обяви Бижутера | StandartNews.com

София. Ще водим война с всеки, отсече техническият директор на "Левски" Христо Йовов след победата с 1:0 над "Ботев". Според него Борислав Цонев е изгонен незаслужено.

"Не обичам да коментирам съдийството, но в някои ситуации имаше различен аршин. Няма да останем безучастни, ако нещата продължават така. Не ни е страх от никого", продължи Бижутера.

"Усмихнат съм заради играта на отбора. "Левски" показа футбол, и то срещу "Ботев". Надявам се, че ще продължим така и занапред. И да покажем, че ненапразно феновете вярват в нас. Само силната игра ще ни върне в борбата за титлата, такава каквото бе днес", каза още Йовов.

"Много важна победа. Дано тя да е предпоставка за още много. Всичко зависи от играчите. Нека това да не бъде просто един хубав момент", допълни изпълнителният директор Константин Баждеков.

Ще има последици, закани се Кривия

Спортният директор на "Ботев" Сашо Александров не скри, че играчите ще платят скъпо за постната продукция на "Герена".

"Ще има последици за тях. Миналата седмица имах разговор с футболистите, но явно е било напразно. Играта ни е пълна трагедия", призна Кривия. Той каза още, че това е най-слабият мач на тима под ръководството на Станимир Стоилов.

"Явно сме зависими не само от Тодор Неделев, но и от Мариян Огнянов и Иван Цветков. Отдавам невзрачната игра и на липса на самочувствие". Набралият скорост Александров завърши изказването си култово:

"Второто полувреме просто забравихме да излезем на терена. Първото също беше слабо за нас, но второто направо липсвахме".

Юли Попов: Бездушници! Имат всичко

Президентът на "Ботев" Юли Попов си тръгна бесен от "Герена" веднага след гола на "Левски". Дясната ръка на собственика Цветан Василев говори единствено пред "Стандарт".

"Чувствам се обиден от играта на тима. Някак бездушно подхождаме. Никой няма да им се сърди, ако паднат, но поне да имат желание", с болка в гласа заяви шефът на "жълто-черните".

Попов добави, че лично той ще говори с футболистите, за да им потърси сметка: "Драми в "Ботев" няма да правим. Играчите обаче трябва да си променят мисленето и да се вземат в ръце. Напълно задоволени са във всякакво естество - заплати, премии, база, възстановяване". Чудя се защо не се хвърлят и ритат уплашено!?".

Сектор "Б" загря със заря

за дербито с "Ботев". Преди мача зад трибуната с най-запалените привърженици на "Левски" бяха изстреляни множество пироефекти, които допълнително надъхаха феновете. Играчите пък загряха с подарените им от агитката фланелки.

През втората част "сините" ултрасите направиха ефектна хореография. Гостите отвърнаха с мощни песни и 2 самоделни бомбички, които се взривиха в близост до дете, което гони топките, и фотограф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай