Гонзо: Отборът и треньорът имат пълната подкрепа на ръководството

Гонзо: Отборът и треньорът имат пълната подкрепа на ръководството | StandartNews.com

Спортният шеф на "Левски" Георги Иванов заяви за клубната телевизия, че старши треньорът Стойчо Стоев, както и целият отбор, имат пълната подкрепа на ръководството. Гонзо даде своя коментар и за съдийството, 1/4-финала за Купата на България в Ловеч, селекцията в Левски и представянето на тима през есенния полусезон като цяло.

"Отборът и треньорът имат пълната подкрепа на ръководството", отсече Иванов.

"Смятам, че специално за мача с "Литекс", съдиите свириха тенденциозно. Смятам, че голът, който беше отменен, даде друга насока на мача. Смятам, че футболистите, които бяха наказани и висяха с картони, бяха подготвени за това нещо да бъдат наказани. През целия мач съдийството беше под нивото, което двата отбора предложиха като качество. Те бяха под нивото, защото те искат да помагат на единия отбор", добави той, цитиран от Гонг.

"През цялата година "Левски" се опита да бъде толерантен към съдиите и колкото и пъти да бяхме ощетявани, ние не реагирахме, защото смятам, че на тези хора трябваше да им се даде време и спокойствие, за да могат да свирят както трябва и както могат. Но най-нормалното е след мача в Ловеч ние като клуб да излезем с решение, в което да обявим нашата позиция към БФС и Съдийската комисия, че няма да позволим на нито един орган да се подиграва с отбора на "Левски", заяви още спортният директор на "сините".

Цялото интервю с Гонзо: 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай