Гонзо: Не мога да се сърдя, ако някой си тръгне

„На 15-и имаме среща с Херо, където той трябва да каже своето решение", съобщи Георги Иванов

Гонзо: Не мога да се сърдя, ако някой си тръгне | StandartNews.com

Треньорът на „сините" е предложил БФС да работи с фен клубовете, за да се овладее футболното хулиганство

София. Старши треньорът на Левски Георги Иванов заяви, че има опасност на „сините" да им се наложи да градят нов отбор догодина.

„Всеки човек, който не му се плаща в дълъг период от време е напълно нормално да приеме друга оферта. Не мога да се сърдя на никой. Все пак тези футболисти са професионалисти и са чужденци, и са дошли в България не само да се развиват, но и да печелят пари. Разчитам на тяхното достойнство и че по някакъв начин вече са запалени вече в идеята Левски. Но пак казвам: не мога да гарантирам за никой. Мога да гарантирам, докато съм с тези футболисти и знам, че мога по някакъв начин да ги контролирам, но след като вече са в почивка, нещата вече са на тяхното самосъзнание", коментира той след среща с Дисциплинарната комисия на БФС.

Той добави, че според него Тодор Батков трябва да направи всичко възможно да се разплати със служителите.

„Смятам, че нашият собственик трябва да направи всичко възможно да се разплати със служителите и футболисти, за да можем да запазим отбора и да не се случва да градим нов отбор на 1 януари и да взимаме 20 нови футболисти пак", категоричен бе Иванов.

„Не знам, дали на датата 15-и нещо ще се случи в клуба, но на 15-и имаме среща с Херо, където той трябва да каже своето решение. Няма някаква промяна в клуба. Не сме в добро финансово състояние", коментира Георги Иванов.

Относно срещата с БФС Гонзо обяви, че няма да навлиза в подробности, но е предложил да се работи заедно с представители от фен клубовете срещу футболното хулиганство.

„И клубът, и футболният съюз трябва да направят така, че футболът да върви напред и да няма такива интриги и скандали, които се случват в последните месеци", категоричен бе Георги Иванов.

„Това, което ние предложихме като клуб на тази комисия и за футболния съюз е да има представители на фен клубовете, които да работят с футболния съюз и по този начин да се контролира процесът на футболното хулиганство", допълни той.

„Ние като клуб изразихме нашата позиция и това, което имаме като претенции към Дисциплинарната комисия и към футболния съюз. Искаме като Левски и като клуб всичко да е принципно, по правилниците и по законите, а не да се мери с различен аршин", каза още Георги Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай