Гонзо: Говорим с трима да останат

Гонзо: Говорим с трима да останат | StandartNews.com

"Левски" ще направи всичко възможно, за да задържи трима основни играчи, обяви Георги Иванов след победата над "Монтана". "Сините" не позволиха коравите новобранци да ги изненадат и си тръгнаха с 2:0 от "Огоста".

"Говорил съм с Живко Миланов, правим го още с Йоргачевич и Прохазка. В крайна сметка решенията ще са техни. Не е коректно да се говори за селекция сега", продължи спортният директор.

"Мачовете с тимове от дъното са най-трудни, но днес дадохме всичко от себе си. Говорили сме за увеличението на капитала, но не знам как ще се отрази на бюджета. Важното е, че в момента показваме добра игра", каза още Гонзо.

"Жребият за купата? Който и да ни се падне, "Левски" има цели, които трябва да следва. Има и по-силни отбори от ЦСКА", завърши Иванов.

Още ще се развиваме
Стойчо Стоев, треньор на "Левски"

Развиваме се, но има накъде още. Вече имаме по-голямо самочувствие и спокойствие. Футболистите са по-уверени. Доволен съм. Знаехме, че ще е трудно. Винаги когато вкараш в последните минути, е важно, най-вече от психологически гледна точка. Общо взето, халфовете и защитниците вкарват до сега, но Диаби се стара. Освободи пространство за Бедоя.

Не съм доволен от себе си
Божидар Краев, играч на "Левски"

Доволен съм от супер отборната игра, която показахме, но не и от себе си. Важното е, че трупаме точки. Не ми пречат наставленията на Стойчо Стоев, той има много опит. Иска да излезе нещо от мен и затова не се притеснявам и не се сърдя на такива указания, дори напротив. Настроението в съблекалнята е добро. Ако побеждаваме, няма кой да ни настигне, трябва да си вършим работата. Това трябва да поддържаме и засега успяваме.

Тежко е, сами сме си виновни
Христофор Хубчев, играч на "Монтана"

Тежко е. В началото започнахме много добре, но само ние можем да излезем от тази ситуация. Имаме мач с "Черно море" сега, само победа ще ни помогне, няма какво друго да търсим. Тръгнахме много добре в първенството, хората очакваха и виждаха красив футбол от нас, но сега не успяваме да го правим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай