Германия пое със секс към Бразилия

Германия пое със секс към Бразилия | StandartNews.com

Немският национален отбор се настрои със секс за изтощителното пътуване до Бразилия. Немците се отправят днес в 23 часа към страната на Пеле. Те ще пристигнат в 6,40 часа в Салвадор, а оттам ще вземат по-малък самолет за Порто Сегуро, където бе построена база специално за тях. В 8 часа играчите ще разхвърлят багажа си в "Кампо Байа", а вечерта ще направят първа тренировка.

За да са по-спокойни играчите, Льов им позволи гарнизон с преспиване с приятелките и съпругите. За целта нежните половинки бяха привикани в хотел "Хаят" в Майнц, където тимът се настани за контролата с Армения. Срещата се игра късно снощи. След нея футболистите имаха обща вечеря с любимите си, а по-късно трябваше да се отправят с тях по стаите. Льов нареди също футболистите да не бъдат притеснявани днес и да спят колкото се може повече, за да се справят по-лесно с часовата разлика.

Доста от половинките на немските национали ще пътуват до Бразилия. Там обаче ще им бъде трудно да се срещат извън планираните посещения. По настояване на Йоаким Льов жените бяха настанени на 30 километра от мъжете си.

Марката за бира "Ердлингер" пък обяви промоция. Тя се казва "Кайзер Франц". Всеки, който публикува интересна снимка как надига пенливата течност на марката, ще има шанс да гледа мач от световното в компанията на легендата. Естествено с много бира и вурстове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай